U bent hier: Home

Tennisvereniging ULTC-Iduna

VOORBESCHOUWING COMPETITIEDAG 4 ZONDAG 26 APRIL

Met drie speeldagen achter de rug beginnen de krachtsverhoudingen een beetje duidelijker te worden in de competitIe 2015. De eerste twee gemengde teams van ULTC Iduna en de herenteams hebben het zwaar, maar tussen de andere teams zitten een groot aantal titelkandidaten. Komende zondag kunnen we onze twee topteams thuis bewonderen en die kunnen alle steun gebruiken die ze kunnen krijgen.

Lees de voorbeschouwing met tips van Harald>>>

Lees hier verder het FACTSHEET van Gemengd 4Gemengd 6 en Gemengd 10>>>

Lees hier een portret van Pien de Hair (Gemengd 3, Sander Compeer (Gemengd 1) en Robbert Vink (Gemengd 3)>>>

 

  In memoriam Monique Terwiel

Op 14 april jl. bereikte ons het droevige bericht dat ons medelid Monique Terwiel op 52-jarige leeftijd is overleden. Monique was een bijzonder en waardevol lid van onze vereniging.

Lees hier het In memoriam>>>Nieuwe pachter bekend


Op de regenachtige openingsdag is de nieuwe pachter bekend gemaakt: Jesse van de Sluijs gaat per 1 januari 2016 het stokje van Gerrit en Leida overnemen. Jesse is nu bedrijfsleider van twee horecazaken in Amsterdam. Hij is van jongs af aan al lid van Iduna en nu ook nog competitiespeler op zondag. 
In zijn openingswoordje zei Jesse al van jongs af de droom te hebben ooit eens “iets in de horeca bij Iduna te mogen doen”. Ook  zei  hij “het een grote eer te vinden Gerrit en Leida op te mogen volgen”. Een bijzonder moment voor Iduna, Gerrit en Leida en Jesse! 
Ter plekke werd het pachtcontract getekend.
Hoewel natuurlijk een emotioneel moment voor Gerrit en Leida, zijn zij blij met de keuze voor Jesse die zij natuurlijk ook al van jongs af aan kennen. 
De park- en paviljoencommissie zal komend jaar zorgen voor een rustige en soepele overdracht van Gerrit aan Jesse. 


Pasjes 2015 afhalen bij de bar
De nieuwe pasjes zijn er. Komende dagen kun je deze afhalen bij de bar. Na een aantal dagen werken de oude niet meer, dus zorg dat je het even regelt op een rustig moment.


Online Iduna Manager 2015Sinds 2 jaar wordt tijdens de senioren zondagcompetitie de Online Iduna Manager georganiseerd om de onderlinge solidariteit, cohesie en saamhorigheid binnen verschillende leden van Iduna te vergroten. Ook dit jaar weer presenteert de TCA bij deze De Online Iduna Manager (OIM) 2015! Elke speler van Iduna heeft de mogelijkheid om zich hiervoor in te schrijven.

Doe jij ook mee? Lees dan verder!


 Laatste nieuws

 

-- Geen vermeldingen --

Evenementenkalender

-- Geen vermeldingen --

Evenementenkalender jaaroverzicht

Onze hoofdsponsors

 

     


 

 

 

 

Snel naar:
Inloggen
Uitloggen
50+ Vrijdagcompetitie
 

Baanbezetting:

 

Loginstatus:
U bent niet ingelogd

Buienradar:

Klik hier voor de actuele buienradar