U bent hier: Home

Tennisvereniging ULTC-Iduna

 

Jeugdleden samen fietsen en licht aan!

Het is soms al donker als jeugdleden naar Iduna fietsen en weer terug. De weg naar het tennispark is stil en slecht verlicht. Besteed daarom extra aandacht aan de veiligheid: zorg dat je fietsverlichting werkt en zorg dat je niet alleen fietst maar samen met anderen.

Voor dit laatste is een speciale reden. Bij de sportvelden van Sporting en Kampong zijn kinderen door iemand aangesproken. Er is verder niets gebeurd, maar ze vonden het niet leuk. Hun ouders hebben de politie gevraagd extra op te letten.

De tennistrainers zullen er ook op aandringen om samen te fietsen. Wanneer je iets meemaakt wat je raar of vervelend vindt, laat het dan weten aan je ouders. En vraag je ouders om het bij de jeugdcommissie te melden.

Fiets voor de zekerheid altijd in een groepje of met een ouder mee. En met licht natuurlijk.

De jeugdcommissie 

Algemene ledenvergadering
24 november 2015

Op dinsdag 24 november wordt om 20.00 uur in het paviljoen de najaars ALV gehouden. Alle leden zijn van harte uitgenodigd om deze vergadering bij te wonen. Nieuwe Statuten en een nieuw Huishoudelijk Reglement staan op de agenda. Klik hier voor de Agenda en een link naar de stukken.

 

 

Internet in clubhuis hersteld

De telefoonverbinding met het paviljoen is weer hersteld. Dit betekent dat de internetverbinding het weer doet en er ook weer aan de bar via PIN kan worden betaald.

Onze hoofdsponsors
 

     


 

 

 

Baanbezetting:

 

Loginstatus:
U bent niet ingelogd