U bent hier: Home

Tennisvereniging ULTC-Iduna

 

Opa Kees Toernooi 2015 – 1 november

Het gezelligste gezelligheidstoernooi bij onze club is natuurlijk het Opa Kees Toernooi, waarmee de jeugdcommissie het buitenseizoen afsluit. Vroeger heette dit toernooi nog Ouder-Kind Toernooi maar na het overlijden van Kees Sabee (de vader van Leida) hebben wij dit toernooi zijn naam gegeven zodat er elk jaar een nagedachtenis aan hem is. Alle jeugdleden van Iduna, dus ook als je Tenniskids rood, oranje of groen speelt, kunnen met hun vader of moeder, oom of tante, opa of oma inschrijven (hoeft geen Idunalid te zijn, maar wel 18+). 

Het toernooi staat gepland op zondag 1 november. We starten om 9.30 uur met de aanmelding en om 10.00 uur met de wedstrijden. De eindtijd ligt rond 15.30 uur. 

 De kosten zijn 6 euro per koppel. Schrijf je vóór 30 oktober in (link naar inschrijfformulier volgt).

Bij de niveaus groen en geel wordt het Belgisch telsysteem gehanteerd. Dat wil zeggen dat als koppel A, 1 game voor staat, de 2e game begint met een 15-0 voorsprong voor koppel B. Als koppel A met twee games zou voorstaan dan begint game drie met een 30-0 voorsprong voor Koppel B. Is er een verschil van drie games of meer dan begint de volgende game met 0-40 voor de tegenstander. Door deze telling kunnen ook minder sterke koppels in de wedstrijd blijven en zelfs winnen! Ook kunnen we op deze manier poules maken van kinderen met dezelfde leeftijd zonder onderscheid in tennisniveau. Maar vooral de gezelligheid neemt er enorm door toe. 

Wij verheugen ons weer op veel belangstelling en op een smakelijk toernooi met veel zoete prijzen. Want de nummers 1 en 2 van elke poule winnen een overheerlijke taart. De winnaar van de Opa Kees Wisseltrofee blijft tot het laatste moment ongewis. De Jeugdcommissie probeert elk jaar heel creatief nieuwe criteria te bedenken waarmee de uiteindelijke prijswinnaar wordt aangewezen. Zo kun je ineens, onverwacht, met een prachtige beker naar huis gaan. 

Sportieve groet,

De Jeugdcommissie

Vragen? Mail naar 

 

Alleen contant betalen mogelijk in het clubhuis

De komende drie weken tot medio oktober is er geen telefoonverbinding met het paviljoen. Dit betekent ook géén internetverbinding en géén mogelijkheid om te pinnen.

Tot nader bericht kan alleen contant worden afgerekend aan de bar.

Onze hoofdsponsors
 

     


 

 

 

Baanbezetting:

 

Loginstatus:
U bent niet ingelogd