U bent hier: Home

Tennisvereniging ULTC-Iduna


V​oorbeschouwing competitie zondag 17 mei

We kijken vooruit naar wat alweer de één-na-laatste competitiedag van het seizoen is. Competitiedag 5 is voor de Iduna-teams buitengewoon voorspoedig verlopen, dus het is de moeite waard om te komen kijken naar o.a. de verrichtingen van onze twee topteams, die dit jaar alweer voor de laatste keer op ons eigen park aantreden.

Lees hier de voorbeschouwing per team met Tips van Harald>>>

Komende zondag komt de top van Nederland op bezoek bij ULTC-Iduna en met een beetje geluk kunnen er wat kampioenen gevierd worden.

Laat dit feestje niet aan je voorbij gaan!

Lees hier verder het FACTSHEET van Gemengd 8Gemengd 4Gemengd 6 en Gemengd 10>>>

Lees hier een portret van Maartje van Oostrum (Gemengd 7),  Pien de Hair (Gemengd 3, Sander Compeer (Gemengd 1) en Robbert Vink (Gemengd 3)>>>


 Iduna's got Soul! 

 Inschrijven tot 7 juni

Tennissen op de swingende muziek van Aretha Franklin, James Brown, Marvin Gaye en de Jackson Five? Dat kan tijdens Iduna Got Soul op zaterdagavond 13 juni. De start is om 18.30 uur. Na een swingende warming-up onder leiding van Sander Kooi speelt iedereen drie wedstrijden. Indeling gaat zo veel mogelijk naar speelsterkte. Tussen de wedstrijden door zijn er lekkere hapjes. Zorg wel dat je al wat gegeten hebt. Het zou leuk zijn als je in passende kleding komt. Niets moet, alles mag! Er staat ook een verrassingsact op het programma.

Inschrijven kan tot en met 7 juni bij Annette Nuijsink: 
onder vermelding van je naam, leeftijd, speelsterkte en telefoonnummer. Je kunt je individueel opgeven, er worden dubbels gespeeld. De kosten zijn € 7,50 per persoon. 

De toernooicommissie bestaat uit: Annette Nuijsink, Jaap-Willem Caron, Lidia Louwrier, Maurice van Lieshout en Simone van Weteringen.

Schrijf je snel in, dan ben je verzekerd van een swingende avond!


In memoriam

Gerrit Lijffijt

Klik hier voor de kaart met een persoonlijk woord van Gerrit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees hier het hele In memoriam van onze voorzitter.

Bekijk hier het bericht in het Algemeen Dagblad.Inschrijving KNLTB-najaarscompetitie geopend

De inschrijving voor de KNLTB-najaarscompetitie voor senioren is geopend. Je kunt je opgeven voor competities met of zonder enkelpartijen voor senioren (17+) of voor dubbelcompetities voor veteranen (50+). De 17+-competitie is bedoeld voor spelers met speelsterkte 5, 6, 7 of 8. De 50+-competitie wordt in twee klassen gespeeld, voor teams met een gemiddelde dubbelspeelsterkte lager dan 7 dan wel gelijk aan of hoger dan 7. De najaarscompetitie wordt gespeeld vanaf half september tot eind november.

De 50+-competitie wordt gespeeld op vrijdagmiddag vanaf 13:00 uur, de 17+-competitie op zaterdag met aanvangstijden tussen 9:00 en 14:00 uur.

Meer informatie over de verschillende competities waarvoor kan worden ingeschreven, is te vinden op de website van de KNLTB en op onze website onder 'Competitie'. De inschrijving sluit op zondagavond 17 mei om 20:00 uur.

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

De teamindeling zal begin juni op de website worden gepubliceerd.


Nieuwe pachter bekend

Op de regenachtige openingsdag is de nieuwe pachter bekend gemaakt: Jesse van de Sluijs gaat per 1 januari 2016 het stokje van Gerrit en Leida overnemen. Jesse is nu bedrijfsleider van twee horecazaken in Amsterdam. Hij is van jongs af aan al lid van Iduna en nu ook nog competitiespeler op zondag. 

In zijn openingswoordje zei Jesse al van jongs af de droom te hebben ooit eens “iets in de horeca bij Iduna te mogen doen”. Ook  zei  hij “het een grote eer te vinden Gerrit en Leida op te mogen volgen”. Een bijzonder moment voor Iduna, Gerrit en Leida en Jesse! 
Ter plekke werd het pachtcontract getekend.
Hoewel natuurlijk een emotioneel moment voor Gerrit en Leida, zijn zij blij met de keuze voor Jesse die zij natuurlijk ook al van jongs af aan kennen. 
De park- en paviljoencommissie zal komend jaar zorgen voor een rustige en soepele overdracht van Gerrit aan Jesse. 


Pasjes 2015 afhalen bij de bar
De nieuwe pasjes zijn er. Komende dagen kun je deze afhalen bij de bar. Na een aantal dagen werken de oude niet meer, dus zorg dat je het even regelt op een rustig moment.


Online Iduna Manager 2015Sinds 2 jaar wordt tijdens de senioren zondagcompetitie de Online Iduna Manager georganiseerd om de onderlinge solidariteit, cohesie en saamhorigheid binnen verschillende leden van Iduna te vergroten. Ook dit jaar weer presenteert de TCA bij deze De Online Iduna Manager (OIM) 2015! Elke speler van Iduna heeft de mogelijkheid om zich hiervoor in te schrijven.

Doe jij ook mee? Lees dan verder!


 Evenementenkalender jaaroverzicht

Onze hoofdsponsors

 

     


 

 

 

Activiteitenveiling

Kijk hier voor een overzicht en informatie of klik op een afbeelding en plaats een bod!

 

Baanbezetting:

 

Loginstatus:
U bent niet ingelogd