U bent hier: Home

Welkom bij ULTC-Iduna

Online Iduna Manager 2015

Sinds 2 jaar wordt tijdens de senioren zondagcompetitie de Online Iduna Manager georganiseerd om de onderlinge solidariteit, cohesie en saamhorigheid binnen verschillende leden van Iduna te vergroten. Ook dit jaar weer presenteert de TCA bij deze De Online Iduna Manager (OIM) 2015! Elke speler van Iduna heeft de mogelijkheid om zich hiervoor in te schrijven.

Doe jij ook mee? Lees dan verder!


Clubkleding passen en bestellen op zaterdag 7 maart

We hebben dit jaar opnieuw een clubkledingactie voor alle competitiespelers én overige leden, zolang de voorraad strekt.

Het passen vindt plaats op zaterdag 7 maart 2015 van 11.00 uur tot 14.00 uurLees verder….


Spelers van ULTC-Iduna bereiden zich conditioneel voor op het nieuwe seizoen! Iedere zondag tussen 11.00 en 12.00 uur.

 

Tennissen in de winter?

Voor het bespelen van de banen in de winter, zowel gravel als smashcourt, gelden een aantal regels. Wij willen je vragen die goed op te volgen, want in de winter zijn de banen kwetsbaar en het kost veel geld herstelwerkzaamheden te verrichten als je op de banen speelt terwijl het niet kan. 

Lees hier de regels voor wintertennis.


Ouders opgelet!

 

Het zijn donkere maanden. Het is ook donker als veel van onze jeugdspelers naar Iduna fietsen en weer terug. De route door de Voorveldse Polder is stil en slecht verlicht. Het is dan ook goed attent te zijn op hun veiligheid: zorg dat hun fietsverlichting werkt en zorg dat ze samen fietsen. Er is een concrete aanleiding om hier nadrukkelijk op te wijzen: onlangs zijn meerdere kinderen in de Voorveldse polder door een man aangesproken. Hij vroeg hen of ze snoep/koek wilden en of ze meegingen. De kinderen zijn er niet op ingegaan en er is verder niets gebeurd. Een moeder vond dit verdacht en heeft contact opgenomen met de politie. De tennistrainers van BTA zijn op de hoogte gebracht en adviseren de kinderen samen te fietsen.

Wanneer uw kind een dergelijke situatie meemaakt vragen wij u hier melding van te maken. Het beste is natuurlijk zo’n situatie te voorkomen. Laat ze daarom altijd in een groepje fietsen als er geen ouder bij is. En met licht natuurlijk..

Jeugdcommissie ULTC-Iduna


Uitverkoop clubkleding

 

Van de clubkleding van dit jaar is een deel van de paskleding niet verkocht. Deze kleding  bieden wij nu tegen  scherpe prijzen aan!  
Kijk hier voor een overzicht van de beschikbare kledingstukken en de wijze van bestellen.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

 

Laatste nieuws

-- Geen vermeldingen --Evenementenkalender

BegindatumNaamLocatieAanvangBijzonderheden
07-03-2015Zaterdag competitie (8 banen)ULTC Iduna  
08-03-2015World Tour JeugdULTC Iduna  
15-03-2015Uitwisseling Odijk JeugdULTC Iduna  
22-03-2015Jeugd KennismakingULTC Iduna  
29-03-2015Opening SeizoenULTC Iduna  

Evenementenkalender jaaroverzicht
 

Onze hoofdsponsors

 

     


 

 

 

 

Snel naar:
Inloggen
Uitloggen
50+ Vrijdagcompetitie
 

Baanbezetting:

 

Loginstatus:
U bent niet ingelogd

Buienradar:

Klik hier voor de actuele buienradar