U bent hier: Home

Welkom bij ULTC-Iduna

Feestelijke opening tennisseizoen op 29 maart
Het voorjaar begint en daarmee de opening van het nieuwe tennisseizoen. Het bestuur van Iduna wil als nieuwe traditie het seizoen openen met een sportief feest en daarvoor alle senioren- en jeugdleden uitnodigen. De dag begint om 10.00 uur voor de jeugdleden met een aftrap van de laddercompetitie. Om 10.30 begint het programma voor de senioren met een introductie voor nieuwe leden.

Klik hier voor het hele programma van de dag.

Meer dan 100 leden schreven zich al in voor deze openingsdag. Dat is heel mooi! Maar er kunnen nog meer mensen bij. ​En er is nog een reden om te komen: onze nieuwe pachter zal deze dag als een mystery guest aanwezig zijn. In de loop van de dag zal duidelijk worden wie onze nieuwe pachter zal worden. Hij zal vanaf begin volgend jaar het stokje van Gerrit en Leida overnemen. 

Schrijf je nog snel in voor de lunch en/of de clinic via deze link.

Voor de brunch is nog beperkt ruimte, dus wees er snel bij. ​


De gravelbanen zijn open
De gravelbanen zijn ook open en er kan volop op gespeeld worden. Kijk op de site of er banen beschikbaar zijn om op te spelen. Tot aan het begin van het competitieseizoen zal dit veel het geval zijn.

Online Iduna Manager 2015

Sinds 2 jaar wordt tijdens de senioren zondagcompetitie de Online Iduna Manager georganiseerd om de onderlinge solidariteit, cohesie en saamhorigheid binnen verschillende leden van Iduna te vergroten. Ook dit jaar weer presenteert de TCA bij deze De Online Iduna Manager (OIM) 2015! Elke speler van Iduna heeft de mogelijkheid om zich hiervoor in te schrijven.

Doe jij ook mee? Lees dan verder!


Nieuwe activiteit: Meet the Iduna-expert
Iduna is een grote vereniging. Onze leden beschikken over een schat aan kennis, ervaring en creativiteit. Graag willen wij via een pilot onderzoeken of er interesse is om thema-avonden te organiseren zodat de leden en de vereniging daar beter van worden. Het doel is om elkaar te verrijken en de leden met elkaar te verbinden. Lees verder>>>

Laatste nieuws

-- Geen vermeldingen --

Evenementenkalender

BegindatumNaamLocatieAanvangBijzonderheden
29-03-2015Opening SeizoenULTC Iduna  
30-03-2015Toss AvondULTC Iduna  
31-03-2015Koffie ToernooiULTC Iduna  

Evenementenkalender jaaroverzicht

Onze hoofdsponsors

 

     


 

 

 

 

Snel naar:
Inloggen
Uitloggen
50+ Vrijdagcompetitie
 

Baanbezetting:

 

Loginstatus:
U bent niet ingelogd

Buienradar:

Klik hier voor de actuele buienradar