U bent hier: Home

Tennisvereniging ULTC-IdunaVoorkom een parkeerboete van € 90,- euro

De parkeermogelijkheden voor auto’s is bij activiteiten als competities en toernooien niet altijd toereikend.

De politie controleert geregeld en beboet foutparkeerders met een bekeuring van € 90,-.

Wanneer de parkeerplaats vol is kun je parkeren op het parkeerterrein van voetbalvereniging Sporting ’70, Voorveldselaan 4, 3573 PV Utrecht en loop 300 meter naar ULTC-Iduna.


Alle Iduna clubkleding is binnen

Ook de retrojasjes en broeken en de dames/ meisjes singlets zijn geleverd. Alle kleding is te halen en te betalen bij Sportives op de Nagtegaalstraat in Utrecht. 

Er is een beperkte voorraad voor losse verkoop beschikbaar. Wil je zeker weten dat er voor jou Iduna kleding is? Dan kun je binnenkort weer bestellen. Houd deze site en de nieuwsbrief in de gaten, want we doen komende week weer een uitvraag! 

 

 

 

De schoorsteen

De schoorsteen is bedoeld voor wie graag anderen binnen de club van gelijk niveau wil leren kennen, voor wie graag een single-wedstrijd speelt en voor hen die van gezelligheid houden. We gaan 1 mei starten. De Single Schoorsteen is voor leden (vanaf 18 jr): heren niveau 7, 8 en 9 en dames niveau 6, 7, 8 en goede 9. Heren en dames door elkaar!

Lees verder


Bouwactiviteiten, groenaanplant, zonnepanelen

Komende weken zijn er wat bouwactiviteiten bij Iduna. Er worden nog wat struiken en bomen aangeplant rondom de parkeerplaatsen. Dit komt omdat de oude bomen langzamerhand gekapt moeten worden. Ze zijn, door het ophogen van de heuvel jaren geleden, niet gezond meer. De bomen die we aanplanten vervangen ze. 
Ook krijgt het paviljoen weer een kleine schilderonderhoudsbeurt. 
Ook worden 20 zonnepanelen geplaatst op de nieuwe berging achter de oefenkooi. Het zal ca. 5% van onze stroomverbruik opwekken. 
In mei zal de tribune, die iets verzakt, worden onderheid en rechtgezet zodat die jaren mooi zal blijven staan. 
Voor nog meer speelplezier!


 

 

Algemene Leden Vergadering

Donderdag 19 mei a.s. vindt om 20.00 uur de ALV van ULTC-Iduna plaats. Alle leden worden van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Bekijk hier de Agenda.


In Memoriam

Op 9 maart overleed oprichter, oud-voorzitter en erelid Jo Smit op 94-jarige leeftijd. Met zijn (latere) vrouw Annie, Hetty Aders en Henk Klein richtte hij in 1942 tennisvereniging Iduna op en maakte deel uit van het eerste bestuur van deze nieuwe tennisvereniging. Lees verder>>>

Bekijk ook het Lustrum-interview op YouTube met Jo Smit.


Onze hoofdsponsors
 

     


 

 

 

Baanbezetting:

 

Loginstatus:
Je bent niet ingelogd
 

Openingstijden paviljoen

1 december tot 1 maart

Ma, di, wo, do, vrij:
9.30-13.00 en 16.00-24.00
Za en zo: 9.30-13.00
1 maart tot 1 december
Ma, di, wo, do, vrij: 
9.00-13.00 en 15.00-24.00
Za en zo: 9.00-23.00

Jesse is bereikbaar op 030-2862952

• Bij slecht weer is paviljoen gesloten
• In overleg met de commissies worden afwijkende openingstijden afgesproken bij toernooien, commissies, speciale bijeenkomsten, vergaderingen etc. 


Ogenblik a.u.b. ...