U bent hier: Home

Tennisvereniging ULTC-Iduna


 

Utrechtse Tenniskampioenschappen

Van 12 tot 20 maart worden voor het eerst de Utrechtse Tenniskampioenschappen georganiseerd. Bedoeld voor leden van Utrechtse verenigingen en tennissers die in Utrecht wonen. Er wordt gespeeld op bijna alle Utrechtse tennisparken. Ook ULTC-Iduna stelt hiervoor enkele banen beschikbaar. Jeugd, competitiespelers of recreanten, op alle niveaus kan worden ingeschreven.

Voor meer informatie: www.utk.nu


INSCHRIJVING TENNISLES
De inschrijving voor de tennislessen zomer 2016 is geopend. Alle informatie is te vinden op de website van de BTA die de tennislessen verzorgt.

Kijk hier voor informatie en inschrijven.


Lustrum 
In 2017 bestaat de vereniging 75 jaar. Reden voor één of meer feestjes! Wie vindt het leuk om een rol te spelen bij dit lustrum? Als je je meldt bij een bestuurslid, of een mail stuurt aan  nemen wij contact op om te bespreken wat jouw bijdrage zou kunnen zijn.

 

 

Clubkleding ULTC-Iduna

 Vanaf dit voorjaar heeft ULTC-Iduna haar eigen clubkledinglijn. En daar zijn we trots op! Er is voor ons een prachtig ontwerp gemaakt gebaseerd op de clubkleuren: oranje, wit en groen. Voortaan zijn we hierin heel herkenbaar en zichtbaar als club.

- herkenbaar in clubkleuren
 - voor iedereen toegankelijk (in pasvorm en prijs)
- voor meerdere jaren (niet ieder jaar opnieuw investeren)
- continue voorraad (bij kunnen kopen tijdens het hele seizoen)
- kwaliteit

Lees verder voor meer informatie >>>


Jeugdleden samen fietsen en licht aan!

Het is soms al donker als jeugdleden naar Iduna fietsen en weer terug. De weg naar het tennispark is stil en slecht verlicht. Besteed daarom extra aandacht aan de veiligheid: zorg dat je fietsverlichting werkt en zorg dat je niet alleen fietst maar samen met anderen.

Voor dit laatste is een speciale reden. Bij de sportvelden van Sporting en Kampong zijn kinderen door iemand aangesproken. Er is verder niets gebeurd, maar ze vonden het niet leuk. Hun ouders hebben de politie gevraagd extra op te letten.

De tennistrainers zullen er ook op aandringen om samen te fietsen. Wanneer je iets meemaakt wat je raar of vervelend vindt, laat het dan weten aan je ouders. En vraag je ouders om het bij de jeugdcommissie te melden.

Fiets voor de zekerheid altijd in een groepje of met een ouder mee. En met licht natuurlijk.

De jeugdcommissie

 

Vertrouwenspersoon

ULTC-Iduna wil een veilige vereniging zijn, waarin iedereen met plezier bezig is met tennis. We doen er met elkaar alles aan om zaken als ‘pesten’, conflicten en ruzie, discrimineren en seksuele intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen.
De praktijk heeft uitgewezen dat er momenten en gebeurtenissen zijn waarbij grensoverschrijdend gedrag toch voor kan komen. ULTC-Iduna wil dit graag voorkomen en de Vertrouwenspersoon, te bereiken via , is een centraal aanspreekpunt om er met elkaar voor te zorgen dat de omgang binnen de club leuk en veilig blijft.

Lees meer>>>


Openingstijden paviljoen

Jesse van der Sluijs start op 1 januari met de pacht van het paviljoen. De eerste dagen wil hij wat kleine veranderingen aanbrengen aan de bar en de inrichting. Vanaf de nieuwjaarsreceptie op 9 januari zullen er vaste en ruimere openingstijden gelden, zodat jullie ook in de winter goed door kunnen spelen onder genot van een versnapering en warme kantine. Deze zijn voor 2016:

1 december tot 1 maart
Ma, di, wo, do, vrij:
9.30-13.00 en 16.00-24.00
Za en zo: 9.30-13.00
1 maart tot 1 december
Ma, di, wo, do, vrij:
9.00-13.00 en 15.00-24.00
Za en zo: 9.00-23.00

• Rond kerst en jaarwisseling is paviljoen gesloten.
• Bij slecht weer is paviljoen gesloten
• In overleg met de commissies worden afwijkende openingstijden afgesproken bij toernooien, commissies, speciale bijeenkomsten, vergaderingen etc. 
Jesse is bereikbaar op
030-2862952.

Onze hoofdsponsors
 

     


 

 

 

Baanbezetting:

 

Loginstatus:
Je bent niet ingelogd